2553026019 6947889496, 6937155167 Ορεστιάδος 77, Διδυμότειχο

Αποτεφρώσεις

 
 
 
Αποτεφρώσεις
Τελετές Πρίγγας | Γραφείο Τελετών Διδυμότειχο


Ήδη από το Μάρτιο του 2006 νομιμοποιήθηκε η αποτέφρωση νεκρών, ημεδαπών ή αλλοδαπών, που δίνει το δικαίωμα επιλογής σε όσους πολίτες το επιθυμούν, ή το επιβάλλουν οι θρησκευτικές ή ιδεολογικές πεποιθήσεις τους. Όμως λόγω έλλειψης αντίστοιχων εγκαταστάσεων στην Ελλάδα η καύση λαμβάνει χώρα στο κρεματόριο της Σόφιας στη Βουλγαρία, όπου διατίθεται η απαραίτητη υλικοτεχνική υποδομή (κλίβανος αποτέφρωσης).

Πιστεύοντας ότι η επιλογή της εξόδιας διαδικασίας είναι απόλυτα προσωπική υπόθεση, το γραφείο τελετών “Τελετές Πρίγγας” το οποίο εδρεύει στο Διδυμότειχο, σεβόμενο πλήρως τις επιθυμίες σας, στηρίζει την όποια επιλογή σας και αναλαμβάνει την αποτέφρωση του αγαπημένου σας προσώπου.
 
 
 
 
 
 
 
 
Διαθέτοντας μακροχρόνια εμπειρία και άρτια καταρτισμένο προσωπικό, μπορούμε να αναλάβουμε την μεταφορά της σορού προς τα Σόφια και να διεκπεραιώσουμε όλες τις απαραίτητες διαδικασίες, λειτουργικές και γραφειοκρατικές, όπως ορίζονται από τη νομοθεσία για να πραγματοποιηθεί η αποτέφρωση της σορού του αγαπημένου σας.

Αντιμετωπίζοντας με το δέοντα σεβασμό τον άνθρωπό σας, μεταφέρουμε με ειδική νεκροφόρα τη σορό του στον τόπο καύσης και δίνεται η δυνατότητα στην οικογένεια εάν επιθυμεί, να παρίσταται στη διαδικασία.

Προϋπόθεση για την αποτέφρωση είναι η προηγούμενη ρητή, χωρίς όρο ή αίρεση, δήλωση του θανόντος για τη σχετική επιθυμία του ή αντίστοιχη δήλωση συγγενών του, εξ αίματος ή εξ αγχιστείας, έως και τετάρτου βαθμού.
 
 
 
 
 
 
 
 
Επικοινωνήστε μαζί μας


Το γραφείο τελετών μας λειτουργεί όλο το 24ωρο και είναι στην διάθεσή σας για να σας βοηθήσει δίνοντας σας συμβουλές και πληροφορίες για τις διαδικασίες με ένα απλό τηλεφώνημα.