2553026019 6947889496, 6937155167 Ορεστιάδος 77, Διδυμότειχο

Μνημόσυνα

 
 
 
Μνημόσυνα
Τελετές Πρίγγας | Γραφείο Τελετών Διδυμότειχο


Το μνημόσυνο σύμφωνα με τις θρησκευτικές μας παραδόσεις είναι ένα πολύ σημαντικό μυστήριο που γίνεται για την ανάπαυση της ψυχής των αγαπημένων μας ανθρώπων που έφυγαν. Ως προς την κοινωνική του υπόσταση το μνημόσυνο είναι εξίσου σημαντικό, καθώς έτσι έχουν την ευκαιρία φίλοι και συγγενείς, ακόμα και όσοι δεν παρευρέθηκαν στην κηδεία, να τιμήσουν τη μνήμη του. 

Τα κύρια μνημόσυνα που συνηθίζουν να τελούνται είναι αυτά των 40 ημερών, του 1ου έτους και των 3 χρόνων προς τιμήν του απελθόντα και της ανάπαυσής του.
 
 
 
 
 
 
 
 
Σεβόμενοι τις παραδόσεις και πιστεύοντας ότι κάθε άνθρωπος αξίζει να τον θυμούνται και να τον μνημονεύονται, το γραφείο τελετών “Τελετές Πρίγγας” το οποίο εδρεύει στο Διδυμότειχο, προσφέρει σε πολύ προσιτές τιμές ειδικά πακέτα για μνημόσυνα σύμφωνα με τα άτομα που θα παραβρεθούν σε αυτό.

Στο σύγχρονο εργαστήριο μας δημιουργούμε τα καλύτερα κόλλυβα, σύμφωνα πάντα με τις προτιμήσεις σας, ενώ μπορούμε να αναλάβουμε και τον ανθοστολισμό της εκκλησίας ώστε να σας παρέχουμε μία πολύ προσεγμένη και άψογη τελετή για το αγαπημένο σας πρόσωπο.

Οι έμπειροι και άρτια εξειδικευμένοι πάνω στο αντικείμενο συνεργάτες μας είναι στη διάθεσή σας διαρκώς για να σας προτείνουν και να σας συμβουλέψουν αρμοδίως σχετικά με την πραγματοποίηση του μνημόσυνου για το δικό σας πρόσωπο, με σεβασμό, διακριτικότητα και ευαισθησία.

Στόχος μας είναι να σας παρέχουμε μία πολύ προσεγμένη τελετή, που αρμόζει στο αγαπημένο σας πρόσωπο, ​επιθυμώντας το καλύτερο αποτέλεσμα για αυτήν τη δύσκολη μέρα.
 
 
 
 
 
 
 
 
Επικοινωνήστε μαζί μας


Το γραφείο τελετών μας λειτουργεί όλο το 24ωρο και είναι στην διάθεσή σας για να σας βοηθήσει δίνοντας σας συμβουλές και πληροφορίες για τις διαδικασίες με ένα απλό τηλεφώνημα.