2553026019 6947889496, 6937155167 Ορεστιάδος 77, Διδυμότειχο

Οργάνωση Κηδειών

 
 
 
Οργάνωση Κηδειών
Τελετές Πρίγγας | Γραφείο Τελετών Διδυμότειχο


Η τέλεση της κηδείας ενός ανθρώπου για εμάς δεν αποτελεί απλώς την παροχή μιας υπηρεσίας. Με απόλυτο σεβασμό στον ανθρώπινο πόνο και αμέριστη συμπαράσταση το γραφείο τελετών “Τελετές Πρίγγας” το οποίο εδρεύει στο Διδυμότειχο, διοργανώνει αξιοπρεπείς πένθιμες τελετές, με στόχο την απόλυτη ικανοποίηση των συγγενών του εκλιπόντος.

Αναλαμβάνουμε με συνέπεια και σεβασμό, απέναντι σε κάθε μορφή ανθρώπινης απώλειας, την οργάνωση και όλες τις διαδικασίες που απαιτούνται για μια ολοκληρωμένη και αξιοπρεπή επικήδεια τελετή, διαδικασίες τις οποίες το γραφείο τελετών μας γνωρίζει να υπηρετεί με επαγγελματισμό εδώ και πολλά χρόνια. 
 
 
 
 
 
 
 
 
Λαμβάνοντας υπόψη μας τις οικονομικές συνθήκες, όπως αυτές διαμορφώθηκαν τα τελευταία χρόνια, προσπαθήσαμε να προσαρμόσουμε τις τιμές μας στις σημερινές δύσκολες οικονομικές καταστάσεις. Έτσι, μπορείτε να επιλέξετε μια τελετή με τα απαραιτήτως αναγκαία σε ιδιαίτερα χαμηλό κόστος, είτε μια τελετή άλλης κατηγορίας με ανάλογο κόστος. Με αυτόν τον τρόπο αφήνουμε τον πελάτη να διαμορφώσει εκείνος την τελική τιμή βάση των οικονομικών του δυνατοτήτων.

Μπορούμε να αναλάβουμε τον στολισμό του ναού όπου θα τελεστεί η τελετή, παρέχοντας σας ένα κομψό και λιτό στολισμό όπως ακριβώς απαιτεί η περίσταση, το δίσκο, την εκκλησία, τη χορωδία και όποια άλλη υπηρεσία χρειάζεστε για την κηδεία του αγαπημένου σας προσώπου στο Διδυμότειχο, όλο το νομό Έβρου και σε όλη την Ελλάδα.

Είμαστε πάντα στο πλευρό σας για να σας προσφέρουμε μια καθόλα ολοκληρωμένη και επαγγελματική τελετή με σεβασμό για τα θρησκευτικά σας έθιμα, τις αισθητικές προτιμήσεις σας και τις οικονομικές σας δυνατότητες.
 
 
 
 
 
 
 
 
Επικοινωνήστε μαζί μας


Το γραφείο τελετών μας λειτουργεί όλο το 24ωρο και είναι στην διάθεσή σας για να σας βοηθήσει δίνοντας σας συμβουλές και πληροφορίες για τις διαδικασίες με ένα απλό τηλεφώνημα.