2553026019 6947889496, 6937155167 Ορεστιάδος 77, Διδυμότειχο

ΤΟ ΓΡΑΦΕΙΟ ΜΑΣ

 
 
 
Τελετές Πρίγγας
Γραφείο Τελετών Διδυμότειχο


Ο θάνατος ενός αγαπημένου μας προσώπου είναι μια πολύ δυσάρεστη και επώδυνη εμπειρία. Την δύσκολη αυτή στιγμή της ζωής σας όπου κυριαρχεί η θλίψη και η απώλεια του αγαπημένου σας προσώπου, καλείστε να πάρετε αποφάσεις για διαδικασίες τις οποίες είναι πολύ πιθανό να μην γνωρίζετε.

Το γραφείο τελετών μας “Τελετές Πρίγγας” το οποίο εδρεύει στο Διδυμότειχο, σκέτετε δίπλα σας αυτή την δύσκολη στιγμή, προσφέροντάς σας ολοκληρωμένες υπηρεσίες με υπευθυνότητα, αξιοπρέπεια και συνέπεια. 

Δημιουργήθηκε το 1990 και πλαισιώνεται από εξειδικευμένο προσωπικό και εξοπλισμό, έτσι ώστε η τελετή ή το μνημόσυνο του αγαπημένου σας προσώπου να γίνουν όπως εσείς επιθυμείτε, με ευσέβεια και υποστήριξη των πενθούντων, με σεβασμό και αξιοπρέπεια στον ανθρώπινο πόνο.
 
 
 
 
 
 
 
 
Προσφέρουμε υπηρεσίες οργάνωσης τελετών στο Διδυμότειχο, τον νομό Έβρου και σε όλη την Ελλάδα, μνημόσυνα, αποτεφρώσεις, ενταφιασμούς, μεταφορά σορού-οστών, στεφάνια, στολισμούς ναών και οποιαδήποτε άλλη υπηρεσία σχετική με το αντικείμενό μας.

Με έτη εμπειρίας στο χώρο, εμπιστευτείτε μας για τη δική σας διευκόλυνση, με σεβασμό και κατανόηση θα εκπληρώσουμε τις επιθυμίες σας. Οποιαδήποτε απαίτηση σας γίνεται ευθύνη μας, ενώ φροντίζουμε ώστε να σας απαλλάξουμε από κάθε υποχρέωση και γραφειοκρατία σε μια τέτοια δύσκολη στιγμή.

Στόχος μας είναι η άριστη εξυπηρέτησή σας και η ποιότητα των υπηρεσιών μας, σε οικονομικές τιμές, λόγο της κρίσης την οποία βιώνουμε. 
 
 
 
 
 
 
 
 
Επικοινωνήστε μαζί μας


Το γραφείο τελετών μας λειτουργεί όλο το 24ωρο και είναι στην διάθεσή σας για να σας βοηθήσει δίνοντας σας συμβουλές και πληροφορίες για τις διαδικασίες με ένα απλό τηλεφώνημα.